8:30 - 18:00
Doğanbey Mahallesi Burçin 3 iş merkezi Osmangazi/Bursa

PDKS Personel devam kontrol sistemi

PDKS Personel devam kontrol sistemi , işletmelerin personel yönetimini kolaylaştıran ve verimliliği artıran çözümler sunar. Bilgisanet Yazılım Teknolojileri olarak, geçiş kontrol cihazlarının entegre edildiği bu gelişmiş PDKS yazılımını sizlere sunuyoruz. Ayrıca bu sistem, tüm kapı ve cihazların tek bir platform üzerinden kontrol edilmesini sağlarken, personel takibini de daha verimli hale getiriyor.

PDKS Personel devam kontrol sistemi Genel Tanıtımı

PDKS yazılımımız, kapılara entegre cihazların merkezi bir platformda yönetilmesi için geliştirilmiştir. Cihazlar, sistemle API anahtarları üzerinden haberleşir ve kullanıcı dostu bir arayüz sayesinde kolayca yönetebilirsiniz. Bu sayede işletmeler, personel giriş-çıkışlarını kontrol ederken, güvenlik seviyesini artırır.

PDKS Personel Yetkilendir
PDKS Toplu birim atama

Personel Yönetimi ve Geçiş Kontrol Mekanizması

PDKS sistemi, personele tanımlanan kartlar üzerinden çalışır. Personelin durumu aktif veya pasif olarak sistemde güncelleyebilirsiniz ve hangi kapılardan geçiş yapacağını belirleyebilisiniz. Ayrıca, cihazlar internet bağlantısı olmadan da çalışmaya devam eder, böylece olası kesintilerden etkilenmez.

Uygulama Alanları ve Başarı Hikayeleri

Bilgisanet Yazılım Teknolojileri’nin PDKS yazılımı şu anda Uludağ Üniversitesi Araştırma ve Eğitim Hastanesi‘nde aktif olarak kullanılmaktadır. 5 farklı kapıda uygulanan sistem, yakında 190 kapıya daha entegre edilecektir. Bu başarı, yazılımımızın esnekliği ve güvenilirliği konusunda önemli bir referans oluşturmaktadır.

PDKS Personel devam kontrol sistemi Esnek Raporlama ve Kullanıcı Yönetimi

PDKS yazılımı, Excel, PDF ve Word formatlarında raporlama seçenekleri sunar. Geçiş kayıtlarını tarihe veya personele göre liste halinde alabilirsiniz. Ayrıca, vardiyalı çalışanlar ve belirli alanlara giriş yapan personeller kolayca takip edilebilir. Excel dosyalarıyla toplu personel kaydı yapılabilmesi de yazılımımızın sunduğu bir diğer kolaylıktır.

PDKS Kart Düzenle
PDKS Toplu Personel Kayıt

Cihaz ve Geçiş Yönetimi

PDKS sistemi, filtreleme özellikleri ile departmanlara göre personellerin görüntülenmesini sağlar. Ayrıca, toplu cihaz filtresi yaparak personel geçiş durumları aktif veya pasif hale getirebilirsiniz.

pdks
pdks

Yazılım Geliştirme ve Özelleştirme İmkanları

PDKS yazılımı, firmaların ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir ve yeni işlevler entegre edilebilir. İşletmenizin özel gereksinimlerine uygun çözümler sunarak, operasyonel verimliliğinizi artırmayı hedefliyoruz.

Bizimle İletişime Geçin

Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin